lørdag 3. oktober 2009

Vinn Everyday Princess på Ladybirds nest bloggen!!!


Vinn Everyday Princess øredobber
For første gang kjører jeg en konkurranse her på bloggen og jeg er faktisk ganske stolt av å kunne friste dere med disse lekkerbiskene. To lesere har muligheten til å stikke av med hver sine øredobber fra Everyday Princess.
Everyday Princess er norskdesignede håndlagde smykker av de fineste materialer, som sterling sølv, swarovski krystaller, ferskvannsperler og ulike edle stener. Everyday Princess kommer ut med to hovedkolleksjoner i året og høsten/vinterens kolleksjon er preget av herlige blåtoner, ulike lillanyanser, røykfargede krystaller og bærfarger. Hver style er kalt opp etter klassiske divaer som Greta Garbo, Grace Kelly, Marlene Dietrich og Audrey Hepburn. Sjekk ut Everyday Princess sin blogg og hjemmeside.
De nydelige smykkene er blant annet å se på Mariann Aas Hansen, Ane Dahl Torp og Pia Tjelta. Har du lyst på en av disse godbitene? Send en mail til meg på ladybirdsnest@hotmail.com, merk mailen med Everyday Princess og gi meg en god grunn til at nettopp du fortjener en av disser glitrende godbitene. Husk også å nevne hvilken style du ønsker deg. Du har en uke på deg, 10.oktober velger jeg ut to heldige vinnere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar